Условия за доставка и плащане

Всяка поръчка на сайт bijutata.bg се обработва и изпраща на клиента в рамките на 1 работен ден. Поръчки, направени след 16 часа, се обработват и изпращат на следващия работен ден. Поръчки направени в почивни дни се обработват и изпращат на 1-вия работен ден.
Всички продукти на сайта са в наличност. При изчерпване на даден артикул, ние ще се свържем с Вас за допълнителна информация.

Връщане на закупен артикул от www.bijutata.bg е възможно в 14 дневен срок , считано от датата на получаване( чл.55 от ЗЗП), задължително с всички етикети и опаковка в перфектен търговски вид, касова бележка и без никакви видими следи от употреба. Ако върнатия продукт е с видими следи от употреба, нарушена опаковка, без касова бележка и т.н., рекламацията няма да бъде приета. Връщането е за сметка на клиента и трябва да се свържате с нас за да уточним начина на връщане на стоката и парите.

* Заявките за артикули, закупени през нашият онлайн магазин, в периода 00:01ч на 23.11.2017г до 23:59ч на 26.11.2017г. ще бъдат обработени и доставени в рамките на следващата седмица.

Доставка

Поръчките се изпращат с куриерска фирма Еконт, освен ако клиента не е посочил друго.
Цена за доставка  3.9лв.
Всяка поръчка се изпраща с опция за преглед преди заплащане.

Безплатна доставка

При поръчки на стойност над 50лв – безплатна доставка
Всяко бижу ще бъде изпратено до Вас в индивидуална, красива опаковка